Pozdrav svima,
Ja imam 15 godina (za 20 dana punim 16) visok oko 185 imam 75 kg ovoga leta tj. od pocetka juna sam odlucio da krenem ozbiljnije da treniram.Treniram fudbal vec 5 godina,sada ce pauza pa cu moci 3 mjeseca posvetiti se teretani bez fudbala.Inace imam bas razvijene noge dok gornji dio tela bas slabo,kao da mi je pola mojih kg u nogama.
Htio sam da pitam za suplemente,ne bih zelio jos da pocinjem sa proteinom,kreatinom itd.
Jer postoji problem,skoro sam zavrsio terapiju Roakutanom (lek za bubuljice) koji je derivat vitamina A,pola godine sam ga pio,unio sam preko 8000 mg ovoga leka.Nimalo nije naivan.Mada ja sam ga odlicno podnosio,radio sam cesto analize krvi i sve je bilo super.Medjutim ovaj lek se zadrzava u organizmu oko pola godine posle prestanka terapije.Zbog toga kazem da nisam za nesto ozbiljnije jos.Ja cu se svakako konsultovati sa lekarom ali sam zelio da cujem vase misljenje da li moze uticati ako nesto budem uzimao.
Razmisljam se da uzmem Omega 3 i neki Multivitamin.Ako bi mogao neko da mi preporuci neki dobar Multivitamin?
Ali opet ne znam smem li Multivitamin jer znam da sadrzi Vitamin A,a ja sam ga toliko vremena pio.