Ambiciozno je iz prostog razloga sto na jednoj cutting kuri, ti zelis da uvecas misicnu masu za 5kg, a to je skoro 5% tvoje tjelesne mase...pa sad, reci ti meni
a piramidalna doziranja, izmjene i uvodjenja ljekova, mislim, koliko komplikacija ni oko cega, izbjegavanja supresije, receptori....opet samo komplikacije
sve si ti napisao, fino, ostaje samo nepoznanica sa kojom ishranom sve ovo mislis da uradis, kakva je trenutna forma, do kojeg nivoa si stigao po pitanju snage i treninga
inace, nemoj, molim te, da uzimas 75mg propionata...to je smjesno
i ono sto mi se posebno ne svidja je, sve od istog UG laba - ali hajde, sta je tu je
inace na pitanja vezana za PCT ne odgovara skoro niko, jel je to individualno i komplikovano, a meni ne pada na pamet da preuzimam bilo kakvu odgovrnost, pardon, necu ni da razmisljam o tudjem PCT
da li koristiti jos nesto za estrogen, kako to moze bilo ko da zna? To ti moze reci ili neko koga boli k... za tebe ili nema pojma, to sam treba vidis, a zavisice od mnogo faktora
ista je stvar i za HCG i ostale zezalice
jedino, mogu da kazem da doze nisu velike, ali da je kura po meni lose slozena
inace ni winns, a pogotvo masteron nema smisla uzimati na bf%>10, a masteron, recimo 6-7%