Lijep pozdrav svima !
Odlučio sam startati sa kurom koja ukljucuje 3 vrste steroida.
Sve 3 supstance su od firme French Pharmacy.
Testosteron Propionat 10ml/100mg
Winstrol tablete, 20mg/100tbl,
Masteron 10ml/150 mg
Visina 180 cm
Težina 80 kg
BF - ne znam tocno, al vide mi se trbusnjaci ,nemam previše sala
Pratim mmnogo foruma stranih i domaćih i strasno me zivciraju oni likovi koji samo skupljaju postove i spamaju teme.Npr.netko se obrati u vezi slaganja kure i slično a jave se neuhranjene internet pubertetlije od 50 kg pa na pitanja o slaganju kure odmah postavljaju pitanja kolko godina imaš,kolko ciklusa iza sebe,plan prehrane,slike itd...Tako obično zaspamaju temu i nikad nema konkretnog odgovora na temu.
Molim takve da zaobiđu ovu temu.Super sam upoznat sa detaljima oko prehrane , treninga i anabolickih steroida.
Star sam 27 god.Iza sebe ima 2 ciklusa.
Prvi put Clenbuterol+Winstrol injektivni 50 mg,svaki treći dan na moje nevine receptore dao je odlican rezultat,bas kako sam prizeljkivao.3-4 kg ciste misicne mase,tvrdoća i žilavost povećana dosta.(Znači cijela kura 15 ampula sa 50mg winstrola)
Druga kura je bila 8 tjedana Testosteron propionat 50 mg+Trenabol 50mg+Masteron 50 mg+winstrol injektivni 50 mg Svaki drugi dan.Rezultat dosta dobar,iako nista spektakularno ja sam bio zadovoljan.
Od tog drugog ciklusa prosle su pune 3 godine,taako da sam 3 godine potpuno cist od steroida,iako ni prije nisam bio nikad na nekim ozbiljnijim dozama.
Moj sljedeći ciklus trajat ce 8 tjedana a izgledao bi ovako: