Ovako .... Pre nekih 6-7 meseci , krenuo sam malo aktivnije i ozbiljnije da idem u teretanu , mislim da sam od tada i clan ovog foruma , ako se ne varam ! Mozda za ovih par meseci nisam proveo nesto mnogo vremena ovde, ali svaki x kada sam ushao , naucio sam i video nesto novo! Procitao sam mnoge savete , probleme , pitanja , konstatacije raznih ljudi , pa sam odlucio da i ja nesto pitam:
1. Ishao sam i ranije u teretanu,ali u ovih poslednjih 6-7meseci kada sam krenuo malo ozbiljnije , dosta sam napredovao , ali imam problem sa jednom grupom mishica , tj grudima.Svaka grupa misica mi je ojachala , porasla , kolko-tolko izdefinisala , ali grudi , gledajuci ostale mishice ...nista !Ja sam mozda od retkih koji mnogo vishe moze da digne na ramenima , nego na grudima , sto je meni skroz cudno! Trudim se , vezbam , imam kondicije, posto igram fudbal redovno , ne vodim racuna striktno sto se ishrane tiche , ali nekih 60-70% od onoga kako bi trebalo,ali o5 nista od rezultata! Visok sam 189cm , imam 90kg .... Od pre nekih mesec dana, mozda malo jace , koristim amino kiseline , i planiram da uzmem kreatin, da pokusham sa njim sa dobijem na snazi kako bih mogao da pojacham trening sto se tiche grudi ,a i ostalih misica !
Da li je kreatin dobro reshenje , da li neko zna zbog cega mi grudi slabo napreduju i ima li neko reshenja za to ?
I pitanje vezano za kreatin ...ovih par dana sam procitao dosta toga o kreatinu , proizvodjacima , cenama , nacinu uzimanja itd...sveo sam na dva proizvodjaca Dymatize i Labrada....Oba hvala ali nekako sam skontao da je Dymatize u zargonu BESTBUY.... labrada je skuplja za nekih 700din ! Da li uzeti Labradu ili Dymatize i ustedeti 700din , mada ni tih 700din mi nije problem da dam !
Malo sam se raspricao i mozda omashio mesto za sve ovo da napishem , ali ..... eto
Hvala