I ja se takodjer svima zahvaljujem svima koji su nam ukazali dobrodoslicu, pogotovu sto su tu velicine kao Roni, Pedja (posebna zahvala kao domacinu), Dule Madjarovic.Pozdrav Splicaninu fitness_instruktoru koji nas je nahvalio i svima ostalima na forumu.Inace kao sto je Inja vec rekla, divimo se ovome svemu (neznam kako ovo nazvati=> ali svakako je cijeli projekt:forum, extreme tim, i sve ostalo veliki doprinos ubrzanoj evoluciji ovoga, a i ostalih atraktivnih ali manje eksponiranih sportova na sirem podrucju; divimo se odlicnoj organizaciji i suradnji).
@ Roni
Puno ti cestitam na sinu.Inja se odusevila kad je cula i pocela me "napinjati" kad cemo mi.Puno pozdravi Martinu sad je jos pripazi (Inja mi nabija na nos sve ruckove skuhane kako cu joj u trudnoci vracati i morati je paziti nakon :roll: - ali sta jest jest, zavrijedile su
)
Sto se tice treninga, ja sam sad napravio jednu namjernu pauzu prosli tjedan, jer sam se ubijao ovo ljeto pa sam htio otpustiti gas, a Inja je stroj koji se ne zaustavlja i koji ja jedva nekako pratim (ipak smo mi muski ljeniji i manji karakteri; bar u svoje ime govorim).
@ Vojislav
Inja je prosle godine osvojila prvenstvo Hrvatske, a ja (ma koliko se zelio za to opravdati ovim ili onim, sam zasluzeno bio drugi).Inja je jos bila izlazila na prvenstvo Hrvatske 2004. i bila je druga te na Mediteransko 2005. kada nije usla u finale (nju moram opravdati i reci da je bila dva dana pred natjecanje u vrhunskoj formi, ali put brodom na Italiju te voznja od preko 1000 km je ucinila svoje u nakupljanju vode; to je nasa greska, i nema opravdanja, mada da se nismo pravili pametni bi mogla ici avionom na Siciliju i sve bi bilo bolje, ali...)
Ja sam jos bio na Scitec Noci Sampiona 2005 i nisam usao u finale
P.S. evo sad ja malo pisem romane, ali ne zamjerite