Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Septembar 26, 2006, 10:04:42 posle podneJeste li vi ikada mozda ljetovali na jednom južnom Dalmatinskom otoku, rodno mjesto Olivera Dragojevića? Ako jeste onda sam vas vidio, cure se 100% sjećam... Izgleda :shock: :shock:Jadran vuce korjene s Korcule (Otac mu je iz Blata na Korculi), pa cesto znamo doci tu.Ovo ljeto radi stvarno puno obveza nismo bili tamo (znamo biti i u Brni), kao odredište smo odabrali Zadar i Klek.Doduše krajem šestog smo bili jedan dan u Blatu, on je vidio neko ocevo zemljiste, ja se okupala, navecer smo bili u Veloj Luci s nekim prijateljima i pravac doma Pozdrav
Jeste li vi ikada mozda ljetovali na jednom južnom Dalmatinskom otoku, rodno mjesto Olivera Dragojevića? Ako jeste onda sam vas vidio, cure se 100% sjećam... Izgleda :shock: :shock:
Citat: Profimare Septembar 19, 2006, 12:31:16 pre podne@alfEVeliki pozdrav, cudim se da ranije niste dosli ovde... ali polako se skuplja ekipa... Forum smo skuzili jos ranije, dok nije bio integriran u www.realx3mforum.com, ali ovo ljeto smo ili imali dosta obaveza, a pauzu od 2 tjedna smo iskoristili za totalnu pasivu, sunce i more (osim treninga tih 14 dana nismo nista radili- cista penzija).Registrirali smo se po povratku s odmora pa malo citali i skuzili da je ozracje na forumu super (posebno nam se svidjela kolegijalnost medju natjecateljima- clanovima).Ta pozitivna atmosfera nam je jako vazna jer brijemo na pozitivu.
@alfEVeliki pozdrav, cudim se da ranije niste dosli ovde... ali polako se skuplja ekipa...
Inja sve pohvale...Odlicne proporcije,masa,spremnost,visok nivo..Bravo....
evo malo novije Injine slike. Da azuriram temuforma je za ljeto, nista ambiciozno nema u planu
Citat: alpha_male Jun 21, 2010, 12:39:41 pre podneevo malo novije Injine slike. Da azuriram temuforma je za ljeto, nista ambiciozno nema u planuInja bi sa ovom formom za ljeto pomela sve builderice na Evropskom. Svaka cast!