Da ponovo malo aktiviram ovu temu. Ovoga puta, imam pitanje u vezi same teretane. Kao sto sam u prvom postu u temi napisao, plan za teretanu je sledeci: ponedeljak-noge,utorak-grudi,cetvrtak-ledja, petak-ramena, subota-ruke. Trenutno u teretani radim na sledeci nacin: rotiram vezbe svake nedelje(jedino sto recimo za grudi svake nedelje radim bendz press ili posto je teretana losija za noge nemam veliki izbor vezbi, pa onda ih cesce ponavljam), za vece grupe radim oko 4 vezbe po 4 serije, dok za manje 3 vezbe po 4 serije, i radim od 8-12 ponavljanja po serije. Pauze izmedju serija su mi izmedju minut-dva u zavisnosti od tipa za koju grupu radim(za ramena recimo pravim pauzu i ispod minut). Sta mislite o ovome, treba li da se menja nesto? Takodje, mislio sam da probam sa nekim superserijama ili opadajucim serijama ali ne znam koliko sam jos uvek za to posto mi je staz u teretani <6 meseci.
Sto se tice ishrane, da pitam da li da malo variram unos uh i proteina ili da mi bude fixan i dalje? Takodje, videcu ovih dana da narucim The Casein, pa vec sada da pitam sto se tice badema, posto sam ja jeo badem uvece sa ellom a nisam bas video da neko ide Casein+badem, da badem izbacim ili ga premestim za neki obrok u toku dana? E da, i Casein pijem pred samo spavanje ili malo ranije?