Pozdrav...Nov sam ovde kao clan iako sam dosta gvirkao po svim temama ovde.Inace imam 26 godina,vezbam u kontinuitetu nesto vise od godinu ipo...Visok sam 193 i imam oko 90 kg...Ono sto mi fali je veca masa,hteo bih biti krupniji da se tako izrazim :)Od hrane u toku dana unesem oko 500g piletine,1 tunjevinu,250g mladog sira,recimo 5 jaja,bar 1l mleka,ujutru ovsene,preko dana pirinac,krompir i neka salata,raspodeljeno na 5 obroka.Imam par pitanja sto se tice ovih stvari jer ne zelim da pravim greske ako se vec odlucim na ovaj korak...Zanima me da li bi prva kura,gde je poenta dobijanje mase mogla biti uradjena sa Sustanonom i Metanom?Tacnije zanima me kako bi sve to trebalo da izgleda,koliko nedelja,koje doze,kakva zastita i sta posle kure...STa se moze otprilike ocekivati i kako sto vise dobijenog zadrzati?Naravno zanima me posebno sva potrebna zastita da bi se maksimalno izbegli svi nezeljeni efekti,to pre svega :)Onda kako i koliko trenirati na kuri i kako se hraniti za to vreme...O svemu ovome sam citao i sam iznosio zakljucke koji mozda i nisu najtacniji pa sam zato i resio sve sto me zanima pitati na jednom mestu...I jos nesto,tj.ono sto me najvise brine...citao sam da ubrzava razvoj tumora,ako ga neko ne daj Boze ima...pa me zanima kako se prvo moze obaviti pregled vezan za to,pre pocinjanja koriscenja steroida?To bi bilo to,mada sam vec i previse pitanja postavio... :)Pozz i unapred hvala na pomoci...Inace,za sajt cista desetka...