https://www.dropbox.com/s/yyb84enpoa2pqo2/2012-04-28%2020.15.00.mp4Ovo je za mene bilder...svaka cast svima ali ja preferiram ovog tipa teskase.
CitatStvarno je glupo sto nema neka tema o takmicenju u Cacku, ko je bio imao je sta da vidi...pa ocigledno je da niko nije bio..a i oni koji su bili (evo npr ti) mogao si da slikas nesto i da postvis na forum itdneznam na koji drugi nacin da se isprati neko takmocenje.samo malo da podsetimnekada se na ovom forumu moglo videti exluziva i slike iz prvih redova sa i u vrhunskom kvalitetu a ne neke razmraljene slike,slikano iz poozadina,sa strane itd itd itdtakve slike -iskreno i ne zelim da gledam jer se tu nist ai ne vidie kada su ti isti koji nisu dobili dozu zhvalanosti zbog tihi tkavih fotki odustali od slikanja takvh i kada su prestali da idu i prate takmicenja-reuzlatat je sadasnji kvalitet fotogorafija sa takmicenjima koje mozemo da gledamo tj pratimo.u svakom slucajusvi vi koji pratitee takmicenja svih ovih prethidnh godina samo pogledajte kave fotografije imamo sa takmicenja u zadnjih 3 god da se momci ne odlucju za solo photoshooitinge imali bi bulju od fotki kao sto sam imao nekada i ja i sve moje kolege gde smo prikazivali vrhnske forme,odlicne reuzlatte postizali ali stato vrede kada sa takvog jednog takmicnje od pre 10ak god imamo po 2 ili 3 jako lose fotke!!etoto je razlog zasto nema izvestaja-trebao si comi da postavis nesto kada si vec bio tamo
Stvarno je glupo sto nema neka tema o takmicenju u Cacku, ko je bio imao je sta da vidi...
Ifbb Balkan Championship 2012 apsolutna
Ja aparat nemam a mobilnim sam pokusao da slikam i ono je katastrofa. Prepoznao sam u publici Sasu Dimitrijevic i secam se da je slikao aparatom
svakako da cu postaviti slike u vidu reportaze cim dodjem do truncice slobodnog vremena.