Sad sam dosao iz Cacka, samo sto sam usao u sobu. Imena svih bodibildera ne znam , znam samo da je Slavisa uzeo zlato u BB do 70kg,
Do 80kg je pobedio Turcin ja mislim(ili Bugarin, ne secam se odakle jexD), mlad momak sa super obimima ali i dobro pripremljen, znaci lik ima ruke nista manje od momaka iz poluteske, a i noge su tu negde.
Do 90kg je uzeo zlato neki lik odvaljen od mase i definicije, stranac je(iz Turske cini mi se
), Makedonac Antonio je izasao iznenadjujuce lose pripremljen, cak je i boja bila skromna, uzeo je bronzu jer je samo 4 takmicara bilo do 90kg.
U teskasima su dominirala 2 lika stranca, jedan ogroman Turcin visoki i jedan nizi Bugarin koji je pobedio jer je bio dobro pripremljen a sudije su to dodatno nagradile kasnije u apsolutnoj gde je takodje bio prvi.
U bodi klasiku do 180 je pobedio Crnogorac Marko Vukotic, pominjan ovde u temi, par strana ranije,
a u klasiku preko ne mogu da se setim ko je pobedio, drugi je bio Turcin neki itd.
Verovatno sam i neke stvari omasio jer nisam dobro zapamtio ali znam da su nasi takmicari uzeli 3 medalje
Slavisa zlato do70kg
Momak iz Cacka zlato u juniorima preko 75kg. Tu je oduvao brutalnom definicijom 2 krupna bugarina koji su bili stvarno krupni ali neizdefinisani dovoljno.
i jedna bronza decku iz Cacka, Zivanic Ivan, bodi klasik preko 180kg.
Znaci apsolutni je teskas, nisam siguran odakle je.
Lepo je sto su u zenskim kategorijama fitnes i bikini dominirale nase takmicarke, u bikiniju prva 3 mesta za njih, 4. Grkinja koja mi se najvise dopala :PPPP
Toliko od mene