Hvala tebi sto pokusavas da me upozoris, shvatam ja rizik, shvatam da moze doci do nus pojava, zato i ne zelim da se bavim tim ozbiljno.
druze,mislim da ne shvatas... ljudi trose vreme i zivce da ti pomognu, a ti ne znas ni osnovne stvari...hoces da te nauce da trcis,a jos ne znas ni da hodas...
moras da ides stepenik po stepenik,a ti jos ni prvi stepenik nisi sredio (ishrana) ...kazes da si dosao do svog maksimuma i da stagniras,a jedes musaku,vocni jogurt...i osecam uvece pljeska i 2 piva uz 3 sata sna...
nece ti niko ovde reci,da tako je poslusaj te momke (koji usput uvek pricaju "istinu i samo istinu"),ispucaj se u dupe i bas te briga za sve, ima ces 2 kile misica vise jbg,to mnogo menja stvari,to je super...elem,tvoj zivot tvoja stvar,tvoje zdravlje tvoja stvar...
p.s. trebate da stavite na forum neke blokatore,program ,kada se u naslovu teme pojave reci Anadrol, sustanol, plavo srce, HGH, test depo,metenolon,kura,itd. da forum sam napravi prvi post sa poduzim clankom sa obljasnjenjima,upozorenjima i slikama o osnovnim stvarima o hemiji,jer ce ovakvih novih tema biti u nedogled.