ma bolji je bio phpbb (u sklopu dragonfly cms)...nekako je bio organizovaniji,laksi za snalazenje i lep za oko..ovo mi se ne svidja..
a i DF je definitivno najbolji CMS koji postoji,ne razumes sto bi ga neko menjao..
Ja kada sam pocinjao da dizem portale i forume koristio sam dragonfly cms i phpBB i kroz praksu sam uvideo da je to bila velika greska, jer taj dragonfly cms ima jako los kod, a admini servera na kojem hostujem taj cms se zale koliko trosi resurse procesora, a osim toga jako je nebezbedan, tako da svako ko se iole razume u te stvari moze da ga hackne, a i ovaj novi SMF forum je mnogo brzi, ima mnogo naprednije opcije za administriranje, bezbedniji je, a trebalo bi da trosi dosta manje procesor na masini na kojoj je hostovan. Meni je ovo prvi put da koristim SMF tako da se tek uhodavam, pa sigurno da bi i meni bilo prijatnije da koristim i dalje dragonfly cms kod kojeg imam vec visegodisnje iskustvo u administriranju, ali dragonfly cms mi ovde nije potreban kad niko nije koristio bilo koju drugu opciju sem phpBB foruma, a SMF je neuporedivo bolji od phpBB-a, narocito kad je u pitanju veci broj clanova na forumu koji su aktivni.