Uff dal sam pogodio gde da postavim temu, al evo, neka admin premesti ako je problem.
Moj zivotni problem je sto mi je desna ruka slabija dosta, imao sam povredu kao mali, ovako oziljak na podlaktici celoj, pa samo kad bi uhvatili moju levu i desnu ruku osetili bi nenormalnu razliku...
Zbog te povrede neki nerv je ostecen pa ne mogu skroz da podignem ruku, tu i nastaje problem, pa ne radim skroz pravilno, to samo se odnosi na vezbe za biceps, ostalo je sve u redu. I da vam kazem odavno nisam dobijao upale desne ruke, dok leva se upali >.< sto me izludjuje...
Do sad sam radio sa bucicama biceps triceps i ramena, istu kilazu sam radio, slabijom uradim 2 ponavljanja vise...
Nije nikakvih efekata bilo, slabo nesto...Zbog negativnih ponavljanja tj nepravilnog izvodjenja, mozda je to glavni problem, mozda i ne, mislio sam da uzmem neki glukozamin, on je kao za jacanje tetiva i zglobova, pa sta mislite o tome?
Zamolio bih vas ako neko moze koji se stvarno razume da mi objasni sta da radim, nemojte da mi pricate to je normalno itd,itd...Razlika je ogromna, ako trebaju slike da postavim javite.