Novembar 05, 2024, 05:35:16 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.341 poruka u 18.764 tema - 20.969 članova - Poslednji član: ubita
X3MShop banner

Autor Tema: Program treninga, dobar ili los ?  (Pročitano 5399 puta)

Van mreže ms992

• Član
  • *
Program treninga, dobar ili los ?
« poslato: April 10, 2012, 01:57:57 pre podne »
1.DAN: ledja i biceps,
2.DAN: prsa i triceps,
3.Dan: ramena i noge,
4.DAN: odmor

(ledja): dizanje na vratilu, mrtvo dizanje, veslanje u pretklonu sipkom, jednorucno veslanje bucicom,

veslanje T sipokom. Sve radim po 4ser. 10 pon.

(biceps): pregib na scott-ovoj klupi, stojeci pregib sipkom, stojeci pregib bucicama, sjedeci pregib

bucicama, koncentracijski pregib bucicom u pretklonu. Sve radim po 4ser. 10 pon.

(prsa ): potisak na ravnoj/kosoj klupi, potisak na ravnoj/kosoj klupi bucicama, letenje bucicama na

ravnoj/kosoj klupi, pullover bucicom, sklekovi na razboju. Sve radim po 4 ser. 12,10,8,6 pon.

(triceps): triceps propadanje, uski bench na ravnoj klupi, francuska ekstenzija sipkom, ekstenzija

iznad glave bucicom, francuska ekstenzija bucicama. Sve radim po 4ser. 10 pon.

(ramena): potisak dvorucnim tegom ispred glave, potisak bucicama u sjedecem polozaju,odrucenje

bucicama stojeci, lateralno dizanje bucicama u pretklonu, arnoldov potisak, vucenje do brade

dvorucnog tega, predrucenje sipkom. Sve radim po 4ser. 10 pon. (Naravno ne radim sve ove vjezbe

odjednom, nego kombinujem svaki trening druge).

(noge): slobodni cucanj, iskorak na klupu, sjedece podizanje. Sve radim po 4 serije 15 pon.

-Svaki trening ubacim jos podlakticu ili stomak.  A napisao sam

otprilike kojim redosljedom i radim vjezbe.

Inace visok sam oko 175cm i imam oko 75-80 kg. (19 god.)
« Poslednja izmena: April 10, 2012, 01:59:29 pre podne miRe92 »

Na mreži Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Program treninga, dobar ili los ?
« Odgovor #1 poslato: April 10, 2012, 06:02:42 pre podne »
a hrana??

Van mreže vlada sin

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #2 poslato: April 10, 2012, 09:00:59 pre podne »
 Koliko ti traje trening , koji broj serija, kako tacno izgleda posto si ovde nabrojao vezbe samo? Imas vise vezbi za biceps nego za noge koje su pola tela sto nije ok.
« Poslednja izmena: April 10, 2012, 09:05:23 pre podne vlada sin »
Men sana in corpore sano !

Van mreže ms992

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: April 10, 2012, 01:59:14 posle podne »
Hrana... trudim se da jedem sto kvalitetnije i sto bolje :) inace uskoro planiram da ubacim i ProStar Whey, a sto se tice nogu, nisu mi toliko bitne, imam razvijene jer sam se prije dugo bavio fudbalom, pa sad samo da ne zapustim i to je to.
A inace cilj mi je povecanje misicne mase. Znaci da dobijem na kilazi.

Van mreže Scarecrow

• Light Heavyweight Member
  • FUCK YEAH
« Odgovor #4 poslato: April 10, 2012, 02:00:40 posle podne »
ali bi zato da radis 20 serija za biceps :D
The training is nothing, will is everything.

Van mreže ms992

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: April 10, 2012, 02:02:11 posle podne »
@vlada sin: nabrojao sam pored vjezbi koji broj serija radim i koliko ponavljanja, inace trening mi traje oko 1-1,5h.

Ama napisao sam da kombinujem vjezbe da ne radim uvijek sve, gdje cu sve raditi covjece.

Van mreže Scarecrow

• FUCK YEAH
« Odgovor #6 poslato: April 10, 2012, 02:05:05 posle podne »
onda se ja izvinjavam :)

Van mreže ms992

• Član
  • *
« Odgovor #7 poslato: April 10, 2012, 02:05:48 posle podne »
@Scarecrow: Normalno da ne radim to sve, npr. pregib na scott-ovoj klupi, stojeci pregib sipkom, sjedeci pregib
bucicama, i sve to znaci po 4 serije =12. I sljedeci put npr. umjesto sjedeceg pregiba bucicama ubacim  koncentracijski pregib bucicom u pretklonu i tako sve.

Van mreže Scarecrow

• FUCK YEAH
« Odgovor #8 poslato: April 10, 2012, 02:11:03 posle podne »
a kojim danima si mislio da treniras? ponedeljak, sreda, petak? ako si mislio da radis pon,uto,sre, pa pauza.. pa u petak opet ledja i biceps to ne valja

Van mreže Black&Decker

• Heavyweight Member
  • why so sirius?
« Odgovor #9 poslato: April 10, 2012, 02:13:13 posle podne »
koliko sam shvatio radio bi 3 dana pa 1 pauze...sto ti je mnogo,odnosno malo odmora imas...radi 4-5 treninga nedeljno...1.5 sati za 1 trening je previse,skrati to vremenski al povecaj intezitet...45 min dovoljno
mozes da rasporedis svaka grupa misica 1 trening(grudi,ledja,noge,ramena,ruke)...ili 4x nedeljno veca grupa misica sa manjom,s tim da noge i ledja kao najvece radis solo...
nemoj od suplemenata da ocekujes cudo....hrana i odmor  su ti kljuc uspeha,dodaci ishrani mogu samo dodatno da pomognu a nikako da budu osnova
nisi napisao,da li si totalni pocetnik ili vec treniras neko vreme,ako su ti prvi treninzi mozes prvih nekoliko dana-nedelja raditi full body kruzni trening
i ono najbitnije...citaj forum sve je vec napisano,da ti neko ovako prepricava sve sto bi trebalo da znas trebao bi ti knjigu otkuca  :P

« Poslednja izmena: April 10, 2012, 02:15:29 posle podne Black&Decker »

Van mreže ms992

• Član
  • *
« Odgovor #10 poslato: April 10, 2012, 02:43:10 posle podne »
hvala Black&Decker na odgovoru, nisam pocetnik, radim ovako vec jedno pola godine, mozda i vise, primijetio sam lijep napredak i zadovoljan sam. Nego sam htio onako da pitam iz vaseg iskustva starijih, da li bi nesto trebao mijenjati, ubaciti izbaciti i tako to... jer sam i planirao rasporediti po jedna grupa misica jedan dan i tako sve, ili izmedju ovakvog programa ubaciti vise odmora. I naravno hrana 70% + trening 30% = napredak, bez hrane nista, 0. :)
« Poslednja izmena: April 10, 2012, 02:51:24 posle podne miRe92 »

Van mreže Modulator

• Bantamweight Member
« Odgovor #11 poslato: April 10, 2012, 03:07:17 posle podne »
Odvoji noge i ramena, nista neces uraditi ni za noge, a ni za ramena ovako. I ruke bi bilo dobro da iskombinujes u jedan trening, tj biceps/triceps, zato sto radeci biceps posle ledja i triceps posle grudi nije bas optimalno. I nemas potrebe za 20 serija po misicu, do 15 ti je puna kapa. 3,4 treninga nedeljno max za pocetak
Месо млевено мангулице печено. За снагу је важно да не обедује зелено.

Van mreže ms992

• Član
  • *
« Odgovor #12 poslato: April 10, 2012, 03:13:49 posle podne »
@Modulator: Ne radim naravno 20 serija po misicu, napisao sam gore kako radim :)
a treniram vec neko vrijeme, nisam bas ni pocetnik. U svakom slucaju hvala na odgovoru.

Van mreže UKiTA

• Middleweight Member
« Odgovor #13 poslato: April 10, 2012, 04:44:10 posle podne »
..a sto se tice nogu, nisu mi toliko bitne, imam razvijene jer sam se prije dugo bavio fudbalom,..

Aj baci jednu fotku tih nogu,ja sam odusevljen ovom izjavom...nemoj ni grudi raditi ako si kao mali radio sklekove.. :o
Put od hiljadu kilometara pocinje jednim korakom!

Van mreže ms992

• Član
  • *
« Odgovor #14 poslato: April 10, 2012, 05:34:24 posle podne »
@UKiTA: a to ti ko nesto na moj racun. A fino sam rekao nisu mi toliko bitne, ko i trbusni misuci, ne mislim se takmicit -.- nego onako radi sebe, i usput da pitam 'iskusnije' da li bi trebao sta mijenjati. fotke ok nije problem, cim mi rodjak vrati kameru :)

A valjda i sam znas kakve su fudbalerske noge, a ja njima zadovoljan, tako da mi ne treba nista vise, samo pomalo odrzajem i to je to.
« Poslednja izmena: April 10, 2012, 05:40:26 posle podne miRe92 »