pozdrav ,
potrebno mi je par saveta vezano za trening... pratim forum duze vreme, citam , ucim , skupljam informacije, ali opet sam u nedoumici , sta i kako je `najpametnije` za mene, tj.nikako da nadjem trening koji mi najvise odgovara...
ukratko , imam 29god, nesto staza u teretani, dosta NEozbiljnog... ako ne treniram , trudim se da sam sto aktivniji, trcanje, plivanje, basket...
174cm, 64kg, cilj> da krenem polako, malo ozbiljnije sa ovim sportom , da povecam svoju kilazu, nadam se sto pravilnije mogu...
ishranu sam koliko toliko sredio , ne merim u gram , trudim se da su obroci sto obilniji i ih imam sto vise u toku dana...
ujutru ovsene
dok sam na poslu pirinac+tunjevina+sir
posle posla redovan rucak , kuvano+neko meso+salata
trening
PWM
uvece pirinac+belo ili opet kombinacija pirinac+tunjevina
uglavnom u toku dana ubacim jos jedne ovsene+merica wheya
od suplementacije trenutno koristim THE CREATINE i THE AMINO WHEY . 5gr kreatina i merica/merica i po wheya kao PWM... planiram da u sledecoj nabavci ubacim glutamin ... svaki dan vitamini, omega3...
potreban mi je savet u vezi treninga...
ne trazim spisak vezbi i to , samo da me posavetujete da li da idem 3 dana ili 4 dana za pocetak , da li da to bude neka split kombinacija treningA/pauza/treningB/pauza pa da vrtim u krug ili mozda ona klasicna podela grudi/triceps, ledja/biceps, ramena/noge...
do skoro sam trenirao
pon grudi
uto ledja
sre pauza
cet nog
pet ramena
4vezbe po 3 serije ili 3 vezbe po 4serije
ruke sam ubacivao uglavnom sa nogama ili nekim drugim danima odvojeno ...
hvala