Ovako izgleda moj nedeljni trening, sta bi menjali dodali itd... Ja ovako cepam evo jos malo ce 2god.
PONEDELJAK Grudi : Kosi potisak bučicama, ravni potisak bučicama, razvlacenje ( jedan trening koso jedan ravno) , pul over sve po 4 serije do 10 ponavljanja
UTORAK Ledja: Zgibovi, usko vucenje na lat masini, veslanje u pretklonu, veslanje na T sipci - usko, veslanje bučicom, ledjnjaci na klupi, sve po 4 serije do 10 ponavljanja.
SREDA Noge: Sut klupa, presa, cucanj, iskorak na smit masini, zadnja loza dve vezbe (lezeci na klupi i stojeci pojedinacno svaka noga na masini
)
ČETVRTAK: Pauza
PETAK Ruke: stojeci pregib sa ravnom sipkom ili krivom sipkom, pojedinacni pregib bučicama na kosoj klupi ili stojeci, hamer pregib ili koncetracioni pregib na skot klupi
triceps: konopac, uski hvat, potisak sa čela, propadanje ili kik bek ili potisak na latu.
SUBOTA: Ramena trapezi: sedeci potisak sa bucicama na klupi ili na smit masini, sedece ili stojece letenje, letenje u pretklonu, vucenje sipke do brade ili dizanje bucica ispred sebe( nekad sa sipkom ili bučkama)
sleganje ramneima sa šipkom pa bučicama opet sve po 4serije po 10ak ponavljanja
Ne zamerite na ovakvom pisanju ali skapiracete sta je
neka mi stare kajle foruma kazu valja li i da li mozda u nekim vezbama preterujem. I da jos ovo svaki trening mi je razlicit instinktivan uvek nesto menjam malo ovo malo ono ne bih li misic pogodio iz drugacijeg ugla. Trbuh 3puta nedeljno dosta