"Proviron + Deka + Winstrol"
Pozdrav svima . Treba mi pomoc oko izbora prve kure . . .Ovako imam 21 god , idem u teretanu skoro 5 god bez prekida , razumem se veoma u suplementaciju i pomalo o AAS , procitao sam par knjiga itd. ali u praksi nula . . . ne bih da navucem neku veliku masu ili tako nesto , a sa "znanjem" iz knjiga razmisljao sam o "Proviron + Deka + Winstrol" . . . Aaa i da , imam 192cm , i trenutno variram izmedju 112 i 114 kg . . . Pomagajte
verovatno je anabolics 2009 u pitanju, mislim da tamo ima slican ciklus, bez testa samo proviron winstrol i tren acetat umesto deke ako se dobro secam...A ni chemical muscle enchancement nije bas friendly knjiga, mislim da sam video ciklus tipa deka solo 200mg nedeljno 5 nedelja ili tako nesto...Knjige su ok cisto ovako da se vidi info o svakom roidu posebno, a prepisivati cikluse iz knjiga - glupost.
Belo meso , pirinac , tunjevina , curece grugi , povrce , nista stetno i tesko , nastojim da unosim oko 200 - 250 g proteina dnevno rasporedjenim u 5 do 6 obroka . . . Da da to je ta knjiga . . . :p
Uzmi skini tu knjigu sto sam ti rekao i kad lepo budes imao dobro znanje