da ne otvaram novu temu da pitam ovde,nevezano za marke... naime sinoc dajem injkeciju,500mg depo 200mg tren enth,i sekundu posle vadjenja igle sam krenuo sa nekim suvim kasljem koji je trajao nekoliko minuta...e sad zasto me ovo cudi
ovo mi je treci put da uzimam tren enth,cak sam proslu kuru terao vise,600mg week,sad 400 s tim sto je depo sad na 750...e i nikada mi se ovo nije desilo dosad(znam da od tren acetata hoce da se javi tren cough,ali od tren entha i to sekund posle injekcije,to mi malo cudno)
e sad imam inace onu blagu zadihanost na trenu generalno,tj. manju aerobnu izdrzljivost,i inj umesto svaka 2-3 dana dajem svaki 5-i,6-i...znam da ne valja ali mi je velik stres vise davati dvaput nedeljno...i sve ovo pricam jer evo jos uvek osecam odredjenu suvocu u grlu koja me povremeno tera da se nakasljem,nemam slajma,temperaturu itd.Otisao sam na nekih 120kg pa kontam da i to ima udela u smanjenoj izdrzljivosti
i opet kazem eto cudi me da mi sad krene taj neki tren cough kad sam fakticki na 400mg trena razvucenih na 10-12 dana umesto na 7.Malo je reci da se tripujem
jer sam hipohondar veliki pa se trudim sto vise infa da vam dam
Dakle glavno pitanje bi bilo da li uopste tren enth moze imati taj tren cough efekat,pa ako neko ima vremena da se pozabavi i sa ovim podpitanjima,ja i moj hipohondarski mozak bi bili zahvalni