ovako vec duze vreme pratim forum i dosta toga sam prikupljao vremenom,samo sam citao tekstove i resio da krenem u akciju,imao sam 120 kila,pa sam polako prilagodjavao metabolizam i telo radivsi vezbe i redukovao ishranu,smrsao sam 10 kila za neka 4 meseca,zatim sam napravio pauzu od 3 meseca nisam ni gram dobio za to vreme,zatim sam resio opet krenuti ka cilju da skroz smrsam,za 4 meseca sam smrsao na 95 kila,radio sam rotacije i kardio svakog jutra i trening sa tegovima i onda krecu moje muke,to je bilo do oktobra negde
nisam koristio nikakvu suplementaciju,samo kofein ujutru...
visok sam 184 imam 22 godine,trenutno 95 kila,zelim da se skroz istopim,jos uvek imam stomak i mislim da bih trebao bar jos 10 kila smrsati,vec 2 meseca vodim borbu,radio sam 2 h kardia ujutru i uvece i trening sa tegovima popdne,ishrana mi je bila 4,5 jaja,700 gr belog mesa,poceo sam sa 350 grama uh pa sam smanjivao na svake 2 nedelje po 20 uh,sad sam vec dogurao do 100 grama uh,al kilaza i ogledalo ne daje rezultate,pa sam zelim neku pomoc,jel sam metabolizam usporio ili sta,vec mi ponestaje motiva,ako moze neki savet nesto?
ranije sam probao keto dijetu,sa njom nisam uspeo ni gram da skinem pre godinu dana,pa mi je ponestalo ideja...