Molim za iskustva da li je ovo gyna?Celokupna prica je sledeca.29godina-citav zivot neki trening.Kura definicija:
1-8 nedelja: Primabolan Depo Axio Labs 300mg nedeljno
5-10 nedelja: Proviron 50mg dnevno
Mislio sam da nece biti supresije testosterona u toj maloj kolicini,a i hteo sam da ne gubim misicnu masu zbog ishrane sa manje ugljenih hidrata,pa sam guglajuci nasao da je primabolan za tu pricu veoma dobar.Bio sam zadovoljan rezultatima i sve je bilo isklesano kako sam zeleo.
Od 10 nedelje sam ubacio samo tribulus jer nisam imao promene na jajcima i libido mi je bio veoma dobar.
Nisam imao potrebu za hcg-om ili clomidom ili bilo cim jer sam mislio da je kura smesna i slabasna da bi mi trebao neki oporavak.Smatrao sam da ce mi sex i tribulus biti sasvim dovoljni.Cela kura se zavrsava jos 1 decembra.Bradavica pocinje da me svrbi tek 4-5 nedelja posle zavrsetka kure.Mislio sam da se tripujem i da paranoisem,jer nisam imao bol na dodir.Medjutim dolazi do promena minimalnih u areoli bradavice,Ali samo spolja.Nema kuglice na dodir,vise kao tvrdje spoljno tkivo oko bradavice.Malo po malo se povecavalo da bi doslo do ovoga gde je dan danas.Slike su najnovije i problem je sto me i dan danas 3 meseca posle svrbe bradavice i peckaju.Na slici se ne vidi,jer sam namazao kantarion ulje,ali najveci deo promene na bradavici je konstantno suv i stvara se skrama.Poceo sam da se tripujem da to vise nije gina nego mozda dermatitis.Guglao sam i nasao da postoji problemi na bradavici tog tipa,povezuju sa alergijskim (detedzeti,omeksivaci rublja) ili iritantnim (kod sportista trenje majce o bradavice) dermatitisom.Hteo sam da podelim ovo iskustvo pre nego sto odem i definitivno na pregled i mozda da cujem neka iskustva.Naravno ukoliko je neko ima slicna.Svaki savet je dobrodosao.Sportski pozdrav..