Jbg stari mozda i jedan covjek moze da pokrene neke stvari, evo gledaj ovog "ludog" Priesta sve ti se cini naopako i da radi protiv sebe, ali sta znas sta buducnost nosi... ja ne vidim tu neku veliku filozofiju... das sport u ruke pravim sportistima i ljudima koji ce da daju tom sportu koji ih je podigao a ne nekome ko mora pod stare dane da vara da bi zaradio neku sicu...
Evo bila je nedavno prica na TV-u o pokrecanju BB saveza u CG, trebaju nam tri kluba i da ljudi odavde mogu da ucestvuju na medjunarodnim takmicenjima, pazi zasto recimo ne ponuditi vrhuske uslove recimo Pedji Petrovicu (njega sam uzeo kao pr. moze bilo ko drugi, ali da ima nesto u glavi) da se takmici za CG, odradi takmicarsku karijeru i nakon toga ga ukljucis kao vodeceg u savezu.. I BUM za 5-10 godina CG dobije sampione, ili makar neku reprezentaciju koju ces sa ponosom pratiti u svijet...
Govori se kako za BB treba novca da bi se takmiclio, ali pazi koji su to novci za drzavu... nikakvi... a imas medalju sa takmicenja, predstavljaju te u svijetu i sta god hoces...
Nevjerovatno je sta se sve radi, mislim da nista nije toliko slozeno, pogotovo kada su individualni sportovi u pitanju, ali samo treba iscistiti sistem od pijavica i sve bi bilo kao bombona...
Pricaju bile nagrade...te nagrade cu ja skupiti od jednog sponzora i napraviti takmicenje u CG, to moze svako ko ima imalo mozga, ali kada treba da se utali XYZ likova onda parica hvali....Za kakve sve "akcije" i idiotluke daju sponzori pare po CG, a tek sta bi dali za neku sportsku manifestaciju...pa jos recimo Prvi CG open u BB...
Nego odoh u OFF zestoko! Pa da bataljujem!