Pozdrav za ljude sa foruma,duze vreme sam vec na forumu ali nisam nesto preterano aktivan u raspravama....
18godina,177cm,trenutno 74kg na zadnjem danu praznjenja imao...
Idem u teretanu oko 3 godine,prva je bila bacena (ako razumete hrana uzas,trening zgibovi,propadanja,,,,,,i slicne "prirodne vezbe" znate vec kako to ide
) ... II sam krenuo ozbiljnije uz neke krace pauze 70% sredjenu ishranu krecem supse polako.Poceo sam hvatati neku rutinu i sto se ishrane i treninga tice,bilo je napred nazad drustvo ,sprnja ,itd.... III godinu krecem dosta ozbiljnije ,kvalitet mase se popravio,i tako idem do decembra gde pravim pauzu zbog nekih silnih gripova,prehlada..... uz dosta junka,poprilicno sam se omastio tu.. I od nove godine bez greske idem... pola januara rotacije,od pola febr isao sam 2 nedelje low carb,i sad picim trecu nedelju keto...
tako planiram jos 2 nedelje (mislim da je to dosta da dodjem na neki pristojniji bf) i onda dalje uz neke rotacije izguram 2 meseca do leta pa onda da vidimo kako i sta dalje.
Od supsa whey,bcaa,glut,cassein...trenutno whey 1,5merica posle treninga/ bcaa 15pre 10posle / glut 5 pre 15 posle,i 10pred spavanje/ cass mericu pred krevet. mutlivitam i omega3 + obavezno.
Evo par slika pa se javljam za 2 nedelje kad krenem sa tim rotacijama polako da dizem uh..
Da ne napadnete odma na noge,krajem 8.razreda sam imao kidanje hrskavice na desnom kolenu i to me prati po tom pitanju.Cim odradim jaci trening sledecu nedelju sam sjeban sto se kolena tice...tako da se trudim malo po malo to da dovodim u normalu iako su poprilicno masne noge.
Pa komentarisite
poz