par fotki sa jučerašnjeg treninga. 13 jaja bez problema, u odličnoj sam formi
i samo bih da kažem još par reči. zbog rastućeg trenda cena jaja, ovaj sport postaje sve skuplji. mogla bi država duradi nešto i sponzoriše naše talentovane sportiste, umesto da se voza audijima i drži prst u uvetu. što se mene tiče, prešao sam na B klasu, manja su i jeftinija. radi povećanja veličine šake uzimam 4 IU GH/dnevno, pijem glukosamin, a za mirnoću naravno Umbrazepam. Svakodnevene vežbe disanja i istezanja. Zato što UPRKOS SVIMA I PROTIV SVIH ja suvereno vladam ovim sportom ko Roni Koleman svojevremeno u bbuildingu.
Ovi mladi danas samo na pi#"%u misle, izlaze u klubove, ostaju do 3-4, piju, i misle da će preko noći postati neko Jaje. e pa prevarili su se! u jajarenju da bi uspeo čovek mora da uradi SVE ŠTO JE POTREBNO. pa i ako neko doživi nezgodu i slomi dominantnu šaku pred takmičenje, što da ne, čudnije stvari su se dešavale? neki mladi sa foruma misle zato što imaju 2 metra i šake ko lopate da su Bogom dani. dođu kod mene u jajaranu, nauče par tehnika i odjednom su velike jajare.
A NISU ULOŽILI TRUD I ODRICANJE KOJE ULAŽEŠ KADA VOLIŠ NEKI SPORT