Kralj je na AAS bio i jos uvijek je. Sada ne znam ko je imao toliki utjecaj na njega (ma zajebavam se da ne znam) pa da se ponasa kao neki spasitelj ove djece, pa ih probava odgovoriti od upotrebe.
Nijedan Kralj na ovome svijetu u tome nece uspijeti. Ja naravno cijenim njegov trud u svemu ovome ali je to ipak nesto sto niko, pa ni on sam ne moze sprijeciti.
Rekao sam Kralju prije a kazem mu i sada, da on nikako ne moze biti kompetentan da izigrava nekog ko moze zaustaviti ljude od upotrebe AAS, iz samog razloga sto ih on jos uvijek koristi, pa svaki njegov napor da to uradi gubi svaki smisao. Po meni se Kralj samo blamira,izigrava budalu iz sebe i ljudi se sprdaju sa njim.
Bolje je raditi ovako kao neki ljudi koji ce svojim savjetima otvoriti oci ljudima i nauciti ih kako da pravilno koriste AAS, sta radi a sta ne radi, nego kao sto ih vecina koriste bez ikakvog znanja i iskustva i nemaju nikakvih ili krive informacije.
Treba reci ljudima ono sto Kralj pokusava, naravo, i govori se, ali na nacin na koji to sam Kralj radi je i vise nego smijesno. Ispada kao da umires od AAS samo kada bi i pomislio na njih.
Nije sve tako crno Kralju. Vidis i sam ih jos koristis, jos uvijek si ziv i nema razloga da umres ako si pametan.