leđa... i ne znam zašto ovo srećno itd kad lepo pitam... da sam upućena u sve verovatno bih bila lični trener i ne bih ni tražila savet ovde... bezveze
ne kapiram u opste??
ledja?
srecno?
jel si ovonesto editovala pa je nepotupno ostaloi ili sta??
leđa... imam problem sa leđima odavno i doktor mi savetuje da izbegavam dizanje tegova jer, kako on kaže, može da bude i gore. savetuje da vežbam ali da ne radim sa tegovima. a što se tiče toga srećno to je bilo upućeno na komentar ishmerisha koji me je otkačio sa srećno samo zato što sam pitala šta mi savetujete oko treninga tačno ali je taj komentar izbrisan... cardio i vežbe ili u odvojenim danima itd jer jedni kažu ovako jedni onako pa lepo pitam ovde jer smatram da ste kompetentni.
Ne trazis ti savete samo ovde, vec gde god stignes, pa onda vagas al s' pogresnom vagom.
Da li ti mislis da si prva koja je napravila xx stranica u temi onda uradila po svome ili jos gore po necijem ko veze sa tim sto prica nema.
No hard feelings samo kazem da si na sva pitanja vec dobila prave odgovore, a na tebi je da li ces iste usvojiti ili ne.
Pozdrav.
prvi put tražim savet i tražim samo ovde, ne znam odakle sad to da pitam svuda. to što mi je lekar rekao nema veze s tim da sam ja od njega tražila savet već sam mu spomenula na pregledu da krećem sa treninzima, pitao kojim, ja rekla a on kaže ne tegovi. to je sve. ne znam da li sam prva niti me interesuje jer da radim po svome ili po nečijem ko ne zna, ne bih ni bila ovde da pitam vas. ali ok, poštujem tvoje mišljenje, pozdrav.