Bolje vas našla sve
ćao Peđa i hvala što si se oglasio, tvoje postove najviše volim, često se smejem (dobronamerno) kad grdiš nekog a sve u želji da pomogneš
Dobro je za žvake jer još i to da izbacim i ostade mi samo tuga
Milka čokolada, kako ide ono volim je i dobro je se sećam...ustavri ne sećam se više ni kakav ukus ima milka, ni majonez ni toliko toga šmrc
A pečurke jedno 2 puta nedeljno ručkam (oko 150-200gr) sa integralnim pirinčem, ellom, salatom...kad ono imam osećaj da ću ili dobiti škrge od ribe ili da ću se pretvoriti u kokošku
A šta je expandiranim pirinčem? Hleb ne jedem čak ni kad nisam na režimu (primer kako je sve stvar navike jer sam nekada davno, u prošlom životu, bila "hlebojed") ali uz neku čorbicu nekada nedosatje mi nešto konkretno pa umem da uzmem par kolutića expandiranog pirinča?
Rotacije su mi uvek poslednja solucija mučenja kad ništa drugo ne pomaže jer užasno teško podnosim proteinske dane, što zbog intezivnih cardio treninga, lepo vreme-vreme i da se vozi bajs, što zbog činjenice da hoću da 'mrem kad sam samo na proteinima.
Za sada uvek imam rezultata od onog osnovnog, 5-6 obroka, UH ujutro i posle treninga u kombinaciji sa proteinima, pred spavanje samo ella i uvek ella (a nekada sam je čak i volela) ali kao i većina isti problem, devojčica da smanji masti a sačuva mišiće najteže moguće...
Hvala još jednom na odgovoru, pratim forum već godinu-dve i mnogo korisnih saveta sam našla, jedina stvar koju odbijam svesno da prihvatim je jedna zelena jabuka ili pomorandža dnevno e to ne dam ni za sve milke ovog sveta
Pozz...