Slazem se Pedja...ja sam trenutno u malom mestu od 7000 ljudi, a teretane - njih 2 su ocaj zivi...Jedna je podrum, sa vlagom i budjom, gde je svaka sprava kriva...kriv je napr, tapacirani oslonac za kosi bendz pa kad se vezba osecas vise desnu stranu grudi...sprava za propadanje je kriva takodje na desnu stranu, skotova klupa na levu...na spravu za ramena je tapacirani oslonac za ramena previse napred, tako da ne mozes sam da otkacis sipku,a da ramena ne iscasis, a sediste na kome sedis se klati....i sve je staro 50 godina i rasklimano...lat masine imaju neverovatno trenje, tako da napr, potisak kratkom sipkicom za triceps mozes maximalno da radis sa 20kg...a na ovim profi spravama radim sa 50kg...jednom recju MUKA, a neko mi trazi za to 1000din mesecno
Druga je isto nikakva, zao mi dece koja dolaze tamo, jer je lik koji drzi tu teretanu neznalica na kvadrat...i sve mi prekipelo.
Sa druge strane, dva kucna prijatelja imaju privatne firme koje se prave obradom metala, imaju strucne varioce, koji ce odraditi posao za dzabe...plastificirace mi sprave takodje free...
Iskreno ova sprava mi je jedna od poslednjih koju nameravam da ubacim i to ako saznam da li je moguce da se napravi u custom izdanju...pare cu dati za legg press, lat masinu, te slozenije koje nema sanse da se naprave ...a bendzevi, stalci i ostale proste sprave ce se izvariti, nasao sam seme na internetu....
Nadam se da shvatas o cemu pricam. Nije ovo moj hir, vec realna potreba, jer takodje mladji burazer od strica zeli da krene da vezba..u ovim "teretanama" bi se samo deformisao i kao sto kazes povredio 100 posto....
kako kazes zdravlje na prvom mestu !