ccc ja u skoli provedem pola dana, tako da mi je tesko da se naviknem za ''zdravu ishranu''.Dok sam u skoli, na odmoru najcesce pojedem pilece bijelo i kada se vratim kuci iz skole najedem se i onda tek predvece pojedem malo Corn Flakes sa jogurtom ili par bjelanaca. Znam da bi trebalo da imam najmanje 5 manjih obroka, ali je prosto nemoguce kada pola dana provedem u skoli kada sam i 1. ili 2.smjena A sto se tice treninga tokom uzimanja sagorevaca, da li je bolje da radim jedan misic dnevno ili dva kao sto radim, i da li je bolje manje serija sa vecim kilazama ili obrnuto ? Htio bih da mi das neki savjet sto se treninga tice... ?
nisi savladao osnove a vec znas da ti treba trening za masu sa manje ponavlonja ili obratno
jbg
to je za cccccc x 32!!!
na ovom forumu smo kroz ovih 8 godina imali jedno 108 skolaraca (ako ne i vise)..JEBOTE PA ISPRATIO SAM CELU JEDNU GENERACIJU OD PRVOG DO OSMOG..hmmmmmmmmmm..auuuuuuuuuuuuu..
elem
kao i tebe i njih je zanimalo sve i svasta i ugavnom to oko ishrane u skoli
TO SE MOZE I TE KAKO organizovati jer ta tvoja ishrana koju sada [rimenjujes je nula
i to sto hoces da ides u teratanu je pohvalno jer je bolje nego da blejis u nekom cafficu ali ti niko na ovom svetu nemoze dati savet za masu ili savet za definciju ili bilo sta drugo dok radis to sta radis..
a pogtovo oko upotrebe sagreovac
jednostavno GUBI SMISAO da bacas pare na taj nacin