Pozz svima eto me nov sam ovde,nego da vas pitam sve visok sam 183cm i 81 kg ali imam jos oko 6-7 kg viska. Do sad sam skinuo 13 kg i dobro mi je islo al eto sve sporije i sporije i sve manje i manje sala. Idem u teretanu 4 puta nedeljno i radim kardio 5 do 6 puta nedeljno,sve zavisi nekad nemam snage pa odradim onako aerobni od pola sata a nekad radim 20 min hiit al nemam vise snage za nista. Pijem BCAA i Dyma Burn sagorevac i eto imam jos oko nedelju dana i gotovo i sa sagorevacem i sa bcaa.Imam pitanja u vezi ishrane da li ima nekih gresaka sto bi trebo da popravim.
1 obrok : Pola sata pre obroka 2 tablete sagorevaca,oko 100gr ovsenih sa jogurtom ili mlekom. Sve ovo oko 6 casova ujutro, i da uvek imam ujutro skolu
2 obrok : 9 casova 100-150 gr belog mesa/ribe/tune kako kad uvek kombinujem sa krastavcem ili zelenom salatom i nekad kus integralnog hleba al malo kad
3 obrok : 10-11 casova Jabuka/banana/pomarandza
4 obrok : 13-14 casova 200gr belog mesa/teletine/oslic ili sta vec i krompir/pirinac oko 50 gr i salata neka
Pola sata pre treninga 10gr bcaa i 2 tablete sagorevaca i posle treninga 10gr bcaa
5 obrok : 16/17 casova 5 jaja(samo belanca),tuna,belo meso....
6 obrok : 18/19 casova orache/lesnike
7 obrok : Ovaj obrok uvek kombinujem nekad sira nemasno/mleko/jogurt/ima dana kad jedem i neko meso,tunu ili sta vec
Desi se da imam i vise obroka ali otprilike to bi bilo to,hteo bi da ubacim u ovaj 7 obrok pred spavanje ella sir al nema ovde blisko sela kod mene tako da moram u bg ili pancevo da uzmem negde u maxi ili nesto
Sagorevac imam jos za nedelju dana i od kako pijem izgubio sam 2/3 kg obimi oko 1-2 cm su se smanjili al po misicama mogu da vidim da se razvijaju,pa da li moze da bude? Da ja gubim masne naslage ali polako nabijam i misice pa zbog toga ne gubim na telesnoj tezini?