E ovako,dosta sam naucio o zdravoj ishrani preko foruma,2,3 godine se zdravo hranim,cak sam se povredio u teretani dizuci velike terete jer sam hteo da se nagruvam preko noci,bez predznanja,diskus hernija,evo vec 1godina i 3 meseca od kada sam se povredio,izgubio sam volju posto ne smem da treniram zbog diskus hernije pa sam prestao da jedem zdravu hranu,i mesec dana sam jeo nezdravu hranu i ugojio sam se posle tih mesec dana,i posle toga sam otisao da dam krv,i stigli su rezultati,visak proteina u krvi,oni su mi rekli da je to zato sto jedem svaki dan 5 belanaca i jedno zumance,i da li je dobro da se jede belo meso svaki dan,ja znam sta da jedem ali ne znam na koje nacine da spremam tu hranu,Pedja voleo bih ti da mi odgovoris ako imas vremena,posto nisam sposoban da treniram zeleo bih definiciju kroz ishranu da li je to moguce,dok se ne oporavim i ne pocnem da treniram,koji je najbolji nacin da skinem visak sala sa stomaka bez treniranja sa kojom ishranom,izvinite ako se oduzila ova moja tema..
Visina 186 tezina 82,imam sala na stomaku najvise i ocu to da skinem kolko je moguce pre nego sto pocnem da treniram
evo sta sam jeo dok sam se hranio zdravo:1.ovsene i jaja 2.belo meso pirinac i krastavac 3 belo meso ili junetuna 4 riba i sve je tako islo u krug,slabo sam pio vode,a tek sam skoro cuo da treba da se pije minium 2 litra vode dnevno..