ako mislis na cenu, nju diktira sam uvoz i dadzbine, jer ovo ti je kao da si pitao da li da uzmem vitamin c od ivancica i sinova ili UN koji se uvozi iz ko zna koje ruke po redu, no nebitno... jedino ako imas neke preferencije ka firmama, pakovanja, kvalitet kapsula, radi prezervacije i slicno... recimo meni se nekada davno desiloda su kapsule u amixu popile vlagu (sto moze biti realan problem) ili nesto na tu temu, lose pakovanje, kapsule koje pucaju sto i nije neki break deal...
evo Pedja ti je dao isti odg
kada su caps u pitanju, eu ima MNOGO strozije regulative nego USA
Kao i za sve
Od prosle godine, u eu moraju da se powder pakuje u vege caps, sve caps moraju da imaju certifikate da ne sadrze olovo, zivu odnosno sve "teske" metale koje su sadraavale uglavnom vecina.
Vlaga u caps moze da bude samo kod DOBAVLJACA, nikako kod brenda koji radi usluzno punjenje. Brend nije kriv, ali moze da trazi povrat ako ima prituzbi...
kada je u pitanju cena. Pirat, cena SIROINE, ne moze biti veca NIGDE od +- 10% gore dole, sto znaci da ne moze 60 caps da kosta vise nego 120 caps, jer se radi o sirovini koja nema kategorzaciju kao ashwaganda npr, da mozes da imas class 1 ili class 5 ka i KSM pa cena moze da bude razlcitita jer nigde ne stoji da MORA da pise koja vrsta sirovine je u pitanju osim u slucaju KSM gde bi brend bio lud, da ne stavi ako ga vec koristi..primera radi.
N acetyl L cystein je AK koja se nalazi u obliku u kom se nalazi i njegova cena je ta koja jeste na globlanom trzistu. E sada...sto je neko TW, a neko THE. pa jbg...to tako ide...a tako je od pamtiveka..koliko sam samo puta napisao za pricu oko ON i price da je to najbolji protein bla bla bla.....
Za USA naravno, ta pravila ne vaze. Njihov senat je rek"o : moze!
Kao i sto garantuje za njihove sportiste da nisu dopongovani...