nah...znam ja primerke koji guraju i na smecu jako dobro, ali zato tako i izgledaju jbg , kod fizickog napora se oseti razlika u kardiju, snaga moze varirati od kalorijskog unosa, ali zato kod mentalnog zamora na low carb pogotovo aklo moras nesto na duze sate da cepas, nema izuzetaka... svi pizde u sebi poooprilicno na ovaj ili onaj nacin...
ali evo ti prosecan jelovnik Srbe:)
dorucak oko pola 7: 500 sa mesom i balans jogurt da izbalansira
onda trk na posao da se iskafenise , dve cigare usput da se pokrene peristaltika idigne malo zbog insulin crush-a u combu sa testom koje se razvlaci niz creva ko puz pred kisu
i ond aide pauza do.... pending..... ....... ... pending.... 13-14h gde se poruci neki sandwich ili mek ili pica...
pa opet kafica natenane da se isprdi po kolezama i sefu, ko je kome pljunuo u kriglu tematike...
tu vec posle toga ide besni urge do wc-a ide malo da se iskake brabonjci
dodje kuci sposla... zena naravno isto nista nije skuhala jer se i ona ubija od posla, sta ce?
ce da zbare neke seckane virsle i krompir pire one minut, jbg ovo mu dodje kao meso a ovo treba samo da se isprazni kesa u vrelu vodu ... i tako... dijeta preradjevina
mada najodvratnije sto sam video licno je sendvic pasteta, parizer na donju stranu hleba, a na gornju senf kecap i pavlaka isto preko tvrdo utisnute pastet u koricu njam njam govnja njam