Hvala svima na odgovorima... Kontrolok izbacujem, bas mi je lose od njega iskreno... Danas sam sarmu pojeo posle sto god, takve sam gasove i bolove u donjem stomaku imao da to nije normalno... Primera radi bio sam na Zlatiboru i tu sam malo kulirao sa hranom oko 150g proteina sam unosio, doduse jeo sam palacinke i bio sam zapravo okej, bilo je gasova, ali dosta manje, pa sam poceo da se pitam sad unosim oko 230g proteina, mozda moj stomak ne moze toliko da svari proteina... Inace da pijem cajeve od kamilice i djimbira i to mi bas umiri stomak, e sad ima jos jedna fora dok sam postio za Sv. Nikolu, jeo sam dosta ribe i nista od gasova... Pojma nemam, totalno sam zbunjen jer se bas malo razumem u sve to... Sto se tice prostih secera ne unosim nista (na Zlatiboru sam pojeo 2 palacinke jbg da se opustim malo) inace slatko bas nmg da jedem, ne privlaci me, gazirano sam skroz izbacio, alkohol ne pijem, okej casa piva u mesec dana mozda, kafu ne pijem uopste recimo, pijem cedjene sokove, vodu, jogurt, proteinski sejk i to je to... Od hidrata jedino mi ovsene bez glutena (hrvatski proizvodjac) ne smeta mi recimo, jaja isto, da ih 10 pojedem stomak nista... Sve me to buni, da se bar malo razumem u sve to pa i ajde...
Inace od suplemenata nac, vit b, vit c, selen, cink i multilak probiotik sa flobianom, imam solgar enzime za varenje i vitamin d i to je to... Jabukovo sirce na prazan stomak sa cedjenim limunom pre 2 obroka drmnem naravno razblazim bas sa vodom da ne unistim gledj, al opet jednostavno nmg bas da verujem da mi heliko izaziva tolike probleme sa gasovima, ja sam mislio tipa gorusica, povracanje itd da su to simptomi... Ali hvala vam svakako na odgovorima