Ovo sa rizom je super, ja sam inace ranije to radio ali sa kuvanim pirincem pa whey pa u blender...
Citat: pirat Decembar 17, 2020, 02:07:32 pre podneOvo sa rizom je super, ja sam inace ranije to radio ali sa kuvanim pirincem pa whey pa u blender...Top prica, kazem ti, em ti bude kao doza slatkog em nadoknadi unos ugljenih hidrata, a pravi se bukvalno 5 minuta. Jos ako ima nekog ko ce da opere posle posudje nema dalje hehe
Pauza u treningu zbog covida. Kako da se hranim, ako sam u kcal. suficitu bio do sad? Da li da spustim kalorije s obzirom da ne treniram i da sam u kući po ceo dan ? Da li je ok uzimati voće dok sam bolestan ? Suplementi vit c 3g, nac 1200,vitD 4000, cink 30mg. Da li da nešto dodam, smanjim od supsa?
Da li moze da se pije ashwagandha ako osoba ima hashimoto thyroiditis, misljenja su jako podeljena, na nekoliko mesta sam procitao da osobe sa hasimotom treba da izbegavaju, a isto tako sam procitao da nema veze jedno sa drugim?
Citat: perke91 Decembar 17, 2020, 10:09:51 posle podneDa li moze da se pije ashwagandha ako osoba ima hashimoto thyroiditis, misljenja su jako podeljena, na nekoliko mesta sam procitao da osobe sa hasimotom treba da izbegavaju, a isto tako sam procitao da nema veze jedno sa drugim?nema razloga da ima bilo kakve kontraindikacije ali treba da biras KSM66 posto kada kupis mlevene grane, lisce i slicno, pitanje je sta je untra jos pored tog lisca, kao i kvalitet sam je upitan
Citat: Pedja_Petrovic Decembar 18, 2020, 10:34:09 pre podneCitat: perke91 Decembar 17, 2020, 10:09:51 posle podneDa li moze da se pije ashwagandha ako osoba ima hashimoto thyroiditis, misljenja su jako podeljena, na nekoliko mesta sam procitao da osobe sa hasimotom treba da izbegavaju, a isto tako sam procitao da nema veze jedno sa drugim?nema razloga da ima bilo kakve kontraindikacije ali treba da biras KSM66 posto kada kupis mlevene grane, lisce i slicno, pitanje je sta je untra jos pored tog lisca, kao i kvalitet sam je upitanKsm66 bi pomogla u svako slucaju, jedino pitanje koje se postavlja jel ta osoba vec na supstituciji sa t4, jer onda bi svakako proces pokretanja zlezde bio tezi zbog odredjene kolicine sintetickog hormona u krvi.
Naravno Pedja, zato sam i rekao da moze da pomogne Ksm66, ovo drugo je bilo pitanje koje se nije odnosilo na suplement razumem u potpunosti na sta si mislio.
Ne znam kako da citiram, Pedja kupio sam kod tebe yamamoto, to je valjda ksm 66. Al kad sam kupio nisam znao da imam hasimoto. A za stitnu pijem neki eutiroks i selen od 200.
Citat: perke91 link=topic=25377.msg463239#a dmsg463239 date=1608303177Ne znam kako da citiram, Pedja kupio sam kod tebe yamamoto, to je valjda ksm 66. Al kad sam kupio nisam znao da imam hasimoto. A za stitnu pijem neki eutiroks i selen od 200. Posle koliko vremena i pokusaja da stitna povrati funkciju, endokrinolog ti je prepisao hormone?
Selen moras da odvajas od eutiroksa, nadam se da ti je to receno jer on umanjuje apsorpciju leka