Bitno je, jer je to kao da kazes postoje sve preradjevine od hleba a nema hleba. Besmismislica.
Da te neko tera da jedes onda tu konzervisanu hranu u sosevima?
Pa ti onda nemoj jesti konzervisanu hranu i jedi kako Bog i ovaj sport nalazu, hranu koju sam spremis.
I ako napises izgovor tipa ne mozes da postignes jer radis 25 sati dnevno brisem post odmah.
Ne moras da brises post, samo ne znas ni gde sam ni cine se bavim. Ne kazem da postoji potreba da znas ali ne moras tako brzo osudjujes.
Ne radim 25 h dnevno, zivim na poslu i radim 10 h dnevno, dvokratno. Obroke ne pripremam sam jer mi u kuhinju ulazak nije dozvoljen.
Jedem sta se spremi za sve clanove kolektiva i usput zavidim vama koji imate uslova da sami sebi spremate obroke i birate sta cete jesti.
Ako smo sa tim zavrsili mozemo da okoncamo ovu raspravu oko ribe u crvenom sosu, ja sam izvukao svoj odgovor iz diskusije.
I uzgred, lososa i tunu ako su dobri je greota termicki obradjivati, greota da se ne napravi neki karpacio ili sushi.
Ako nije neki kvalitet onda naravno przi da se sve u njemu ubije.
[/quote]
Gledaj ovako, i za tebe i slicne tebi. Ako ti je takva situacija jedi sta mozes i ne komplikuj.
U celom hjustonu nema ribe u ulju samo u sosu? Ako je to istina onda jedi burgere i budi srecan.
Zivis na poslu i radis 10 sati. I nije ti dozvoljen ulazak u kuhinju.
Jel si ti rob na nekoj farmi u hjustonu? Nemas svoju kuhinju i mesto gde spavas, seres, jedes?
Kako treniras jel te pustaju ili te drze na lancu dok dizes debla n farmi?
Neverovatno kako ce ljudi napraviti dramu i mucenike od sebe samo da bi opravdali nesto.