Kazem ti, nikakav zma ti nece resiti problem jer nije tebi problem kvalitet sna. Bilo bi dobro da proveris ali moje pare idu na visok krvni secer i nisku insulinsku osetljivost.
Kada da proverim secer ujutru na prazan stomak ili uopste moze bilo kad , moze bit da sam narusio ins osjetljivost jer dosta jedem hidrata koji mozda nisu bas i najcistiji jer tesko dobijam na kilazi pa jedem skoro svaki dan tjesteninu , cesto osjecam kao da mi je koza tijesna i na najmanje pumpe zato forsiram ove hidrate kao da mi clean bas i ne odgovara , izvadicu seecer da provjerim obavezno?
U tim trenucima kada ti se spava tokom dana.
Narusio si sigurno, izmedju ostalog, jer verovatno forsiras smece od hrane dosta a ne unosis mikronutrijente koji trebaju telu, tako da ti je i to u manjku i jos jedan razlog tvog stanja.
Jer ako covek spava duze od 30-45 minuta dnevno, a spava tokom noci redovno, nesto nije u redu i telo tezi da je stalno u rem fazi jer se tako lakse nosi sa tim nedostacima, kao sto je losa osetljivost na secere, visok krvni secer nedostatak vitamina minerala, pritisak itd itd.
Ovo ne pisem kao spekulacije nego je to tacno 1000%
i to razmisljanje jedem testo da se ugojim, pa gledaj, ugojices se i onda ces morati da radis da skinem sve to sto si ugoji...tako da ono, bolje onda da se ne gojis uopste ako ces se tako gojiti...Sizifov posao drugar.