amino whey vec duze vreme i on mi je no1 izbor
omega now foods, c vit ekofarm u foliji, mg neki complex 100caps po 400mg (sledeci ce biti citrate).
Uglavnom sve pazarim kod ogistre jedino ovaj cvit u apoteci.
BCAA nemam trenutno (bas zato sam naveo koje je trenutna situacija), inace iz ogistre 1kg uzimam sa orange vrh mi je ukus. Glutamin takodje tamo pazarim... nekako mi je najpovoljnija prica, i brate provereno.
Kreatin takodje uskoro dodajem u arsenal.
Pedja je upravu za keto, zavrsio sam u julu,i od tad postepeno dizem uh, i sad sam mislim nasao neku meru koja mi odgovara.
Sto se tice cvit i mg rasporedicu kako predlazete.
C vitamin uradi kako su ti rekli gore iznad
ono sto ti "drnda" holesterol je keto dijeta, koju nisi radio kako treba - cini se.
Kazi mi par detalja.
Koliko masti si isao na keto i iz koojih izvora?
Kako i koliko si radio loading na svakih 7 dana?
Kakav je bio IZLAZAK iz keto?
Ovako isao sam 6 nedelja prve dve bez punjenja, nakon toga punjenje na kraju svake nedelje.
Punio sam sa 300g rize rasporedjivao sam u toku tog dana.
1,8-2g masti iz maslinovg uglavnom (imao sam jeftino), naravo cela jaja, bademi i orasi, omega to i neracunam to mi je redovno. izasao sam tako sto sam napunio zadnji dan dijete sa 300g i od sutradan nastavio sa 50g dnevno, i isao bas polako sa dizanjem, sve super (bar se meni tako cinilo), osecao sam se sjajno, i odmor i trening vrh, ni sa hranom nisam imao problema. Dalje sam podizao postepeno, sve do sad.
Inace ne pusim, ne pijem, ponekad ako popijem to je 1-2 piva mozda jednom u dva meseca, junk mozda dva-tri obroka mesecno nista kolicinski znacajno i to bude neko masnije meso nista spec, tipa neka pljeska.
Eto to su neke dodatne informacije ako znace nesto..