Citat: Marvox Novembar 03, 2017, 06:47:34 posle podneTo samo da nadjes neku farmu, koja se bavi sa tim ili da juris akcije po Maxi-ju i tim radnjama. Ovako, mesare, ima ali sve regulare cene.. Probaj neku kod tebe u kraju, pa napravis dil da uzmes 10 kg pa da ti daju neku cenu..Bas tako ja nabavljam sa farme preko druga koji ima fast food po 370 dindzi pileci file (do skoro je bio 350)
To samo da nadjes neku farmu, koja se bavi sa tim ili da juris akcije po Maxi-ju i tim radnjama. Ovako, mesare, ima ali sve regulare cene.. Probaj neku kod tebe u kraju, pa napravis dil da uzmes 10 kg pa da ti daju neku cenu..
To je jako mastan sir sa puno soli. Ponekad mozes ali na dvenvoj bazi nikako.
Imas onaj dr.milk, i jos par koji imaju jako nisko masti i nisko UH.Mada uopste ne moras jesti sir pre spavanja, imas gomilu alternativa.Ja npr ellu jedem samo jer volim tu kombinaciju ukusa, jaja i ela u isto vreme na viljusci.
Evo ljudi da napisem svoj program pa mi nesto predlozite ako nije dobro.1.150g ovsenih + 4 jaja2.100g pirinca + 5 jaja + salata kupus krastavac zelena3.200g pileceg belog + 300g krompira + salata4.200g pileceg belog + 100g pirinca + salata5.pola elle + salata+ 50g badema lesnika i kikirikija
Na defki isplati li se uzimat kreatin posto sam se vratio nakon duze pauze pa da dignem malo smagu sa njim