E to, tako sam i planirao da radim, hvala.
Pozdarv svima nov sam na forumu i sad bas pokusavam da se edukujem sto je vise moguce.Iskreno me zanima kako pripremate ovsene pahuljice?J sam ih pripremao sa vodom u mikrotalasnoj i jako su ne zahvalne sto se ukusa tice.
Zavisi tebra, zavisi koliko si posvecen, ali fora je da uzimas meso, jaja na veliko...jer tu dobijas onda dosta jeftinije posto spuste cenu.
Niko ti to ne moze reci. Znas cene svega, stavi na papir i izracunaj i eto ti.
Citat: Stevan Čerubdžić Septembar 16, 2017, 01:17:49 posle podneNiko ti to ne moze reci. Znas cene svega, stavi na papir i izracunaj i eto ti.Vazii,jel si pisao mozda negde kako se sprema pirinac i to me zanima posto meni svaki drugi put bude drugaciji?
Citat: Milorad98 Septembar 16, 2017, 01:21:15 posle podneCitat: Stevan Čerubdžić Septembar 16, 2017, 01:17:49 posle podneNiko ti to ne moze reci. Znas cene svega, stavi na papir i izracunaj i eto ti.Vazii,jel si pisao mozda negde kako se sprema pirinac i to me zanima posto meni svaki drugi put bude drugaciji?Sipas rizu u serpu, sipas vodu da bude duplo vise od rize. Stavis npr malo vegete ili zacina C. Stavis na sporet, ako je najace 3, stavis na 2 i drzis dok ne upije i ne ispari sva voda. Pazi da ne zagori ali ne bi trebalo. Skines, malo kad se ohladi cepas. Ja tako oduvek pravim rizu i uvek mi je idealna.
Citat: Stevan Čerubdžić Septembar 16, 2017, 01:34:31 posle podneCitat: Milorad98 Septembar 16, 2017, 01:21:15 posle podneCitat: Stevan Čerubdžić Septembar 16, 2017, 01:17:49 posle podneNiko ti to ne moze reci. Znas cene svega, stavi na papir i izracunaj i eto ti.Vazii,jel si pisao mozda negde kako se sprema pirinac i to me zanima posto meni svaki drugi put bude drugaciji?Sipas rizu u serpu, sipas vodu da bude duplo vise od rize. Stavis npr malo vegete ili zacina C. Stavis na sporet, ako je najace 3, stavis na 2 i drzis dok ne upije i ne ispari sva voda. Pazi da ne zagori ali ne bi trebalo. Skines, malo kad se ohladi cepas. Ja tako oduvek pravim rizu i uvek mi je idealna.Ma ja nikad nisam stavlja ni vegetu ni zavin c pa mi nikad ni nema nekog ukusa..moram da probam to