Ja osetim razliku pri koriscenju citrata, u odnosu na oksid. A sto se tice sna, melatonin bi bio moj izbor.
Mene radi magnezijum sto se tice dobrog sna a primetio sam jer odvojeno uzimam neki svoj ZMA - Mg gel mazem na telo a Zn i B uzmam u kapsulama, i u stvari kad sam jednom uzeo samo Mg isto me opusti i bolje spavam. Dobar je Mg osecam primene od kako ga uzimam ima sest meseci, prvo lakse odradim dzak i uopste trening kardio tipa.
Jel te radi obican ili citrat?
Definitivno cu probati sa mojim laktom desne ruke.
Da li je ispravno puniti se sa pudingom i kukuruznim grizom spremljenim na sl. Nacin.Puding, 500ml mleka 0,9 mm megle, prokuvati dodati puding i 20 tabletica zasladjivaca, na isti nacin i griz spremam.I sta mislitr i palenti kao izvoru uh?
Citat: Vasilije Kepic Jul 08, 2017, 04:11:58 posle podneDa li je ispravno puniti se sa pudingom i kukuruznim grizom spremljenim na sl. Nacin.Puding, 500ml mleka 0,9 mm megle, prokuvati dodati puding i 20 tabletica zasladjivaca, na isti nacin i griz spremam.I sta mislitr i palenti kao izvoru uh?Burazeru,punjenje nije junk day...Zna se cime se puni,ostalo izmisljanje tople vode je samo proizvod cinjenice da ljudi traze OPRAVDANJE u punjenju da jedu djubre..
Da ne shvati neko pogresno.Secere koje sam naveo uzimaju se u odredjenim situacijama tj. punjenjima sto ne znaci da se punjenj zasniva na tome.Uostalom slazem se sa Slobom