Koliko ja znam, kokosova mast je kokosovo ulje samo u cvrstom stanju. I moze da se przi na njemu ali je meni licno ubije ukus svega.
Trazila sam po netu, trazila po forumima, trazila ovde, ali nigde nisam mogla da nadjem nista konkretno kao odgovor na pitanje, niti je neko umeo nesto konkretno da mi kaze - Sta ako bi devojke koristile Tribulus, da li smeju da koriste, kako utice na zenski organizam?
Stevo jel ovo za benifite samo za zene vazi, mislim jel su kod muskaraca dosta veci benifiti od tribulusa i test boostera nego kod zena, znam da je kod zena primarni hormon estrogen nego cisto da proverim ?
Citat: Lazar Kompany4 Maj 23, 2017, 10:59:17 posle podneStevo jel ovo za benifite samo za zene vazi, mislim jel su kod muskaraca dosta veci benifiti od tribulusa i test boostera nego kod zena, znam da je kod zena primarni hormon estrogen nego cisto da proverim ?Naravno da su veci ali ni muskarac ne moze ocekivati neku magiju..
Za pct dusu dalo,al x3m terminator n1
Citat: Marvox Maj 23, 2017, 06:44:12 posle podneKoliko ja znam, kokosova mast je kokosovo ulje samo u cvrstom stanju. I moze da se przi na njemu ali je meni licno ubije ukus svega.Bas tako.Zasto bi uopste przio na tom ulju
par kapi ulja na tiganju nece napraviti ama bas nikakvu razliku.
Citat: Stevan Čerubdžić Maj 24, 2017, 10:20:28 pre podnepar kapi ulja na tiganju nece napraviti ama bas nikakvu razliku.x10000