Jel znas zasto ljudi jedu sir pre spavanja?
A sta mislis da protein mesa se istog momenta iskoristi i nestane iz stomaka cim sazvaces? Jedino ako mislis da spavas po 12-14 sati onda ti ni bure sira nece pomoci. Nije upisano u kamenu da mora sir da se jede pre spavanja...
Sta mislite o nalazima intolerancije na hranu? Da li je neko radio, kakvu su iskustva?
Citat: Bogdan99 Februar 23, 2017, 10:56:01 pre podneSta mislite o nalazima intolerancije na hranu? Da li je neko radio, kakvu su iskustva? ja cu ti odmah reci na sta si alergican i da ne treba da ides
Citat: Pedja_Petrovic Februar 25, 2017, 06:28:48 pre podneCitat: Bogdan99 Februar 23, 2017, 10:56:01 pre podneSta mislite o nalazima intolerancije na hranu? Da li je neko radio, kakvu su iskustva? ja cu ti odmah reci na sta si alergican i da ne treba da ides Tako sam i mislio
Zašto se bademi i orasi stavljaju ispred kikirikija kao izvor zdravih masti?Hoću da regulišem ishranu, prvi put da krenem dijetu, pa je nekako finansijski prihvatljivije uzeti 50 gr blanširanog kikirikija uveče sa elom, nego badem A nutrijenti su prilično slični ~50% masti, ~15% uh, ~25% b
Bcaa u tabletama... znam da je manje isplativo nego prah, ali prah koji sam do sada koristio je uzasnog ukusa.Koliko se brzo tablete pasorbuju , ima li jos nekih razloga zbog cega je prah bolji izbor, osim finabsijskih