U poslednjih 2-3 meseca treniram smanjenim intenzitetom i vecinom kuci, jako slabo, znaci nekad 3x, a nekad do duse redje 1-2x u sedmici, dve bucice i vratilo, iskombinujem 4-5 vezbi u supersetu i odradim 4-5 serija full body..
E pa poslednjih par nedelja bukvalno ne mogu to da izdrzim vise, pa sam prvo smanjio na 3 vezbe u setu ne bih li ajde kao dao telu malo prostora, rekoh sta znam ajde, ali bukvalno ni to ne mogu vise da odradim, danas mi se na pola zamantalo, odustanem, trebalo mi je pola sata da uhvatim dah, puls relativno ubrzan i lupanje, pomalo kao nesvestica, kad sam legao mogao sam zaspati. Par puta mi se to desavalo i pre u teretani, tipa jednom u nekoliko meseci i to kad sam trenirao mamuran (znam, debil). Razmisljao sam mozda da nije do niskog pritiska jer cesto radim trening, a tipa ceo dan sam u kuci pa zato nastupi epizoda viseg pritiska (pretpostavljam, nisam merio).
Nervira me jer ne znam sta da radim, da li da malo ispauziram ili sta vec. Je li imao neko slicnih iskustava?