Ne znam zasto se drzite striktno necega sto se procitali "negde" kao da sad svi moramo ovsene ujtru da jedemo, ja ih volim i prijaju mi i u pwm, nekom nece, nekom hoce, previse opterecivanja oko sitnica.
Malo mlekaKoja visnjaMalo ananasaSve to i blender izmiksati i od gore koja visnja jagoda i malo preliva
Citat: Stevan Cerubdzic Jun 09, 2016, 11:35:27 posle podneCitat: Gumac Jun 09, 2016, 11:05:39 posle podnemišljenje, trening je prije podne, poslije prvog obroka. ići ujutro sa mastima pa uh rasporedit poslije treninga u 3 obroka ( ili 2 ako je manja količina) .. ili ići prije treninga uh pa poslije treninga još 2 obroka i ostatak dana masti. Znači ujutro masti ili uh prije treninga? iako ću se probat vjv sa obje stavke poigratiDefinitivno masti. Iskoristi sto vise mozes benefite prirodnog hormona rasta.Stevo, da li onda ovsene mogu u nekom drugom obroku, ako recimo ujutru idemo samo M+P?
Citat: Gumac Jun 09, 2016, 11:05:39 posle podnemišljenje, trening je prije podne, poslije prvog obroka. ići ujutro sa mastima pa uh rasporedit poslije treninga u 3 obroka ( ili 2 ako je manja količina) .. ili ići prije treninga uh pa poslije treninga još 2 obroka i ostatak dana masti. Znači ujutro masti ili uh prije treninga? iako ću se probat vjv sa obje stavke poigratiDefinitivno masti. Iskoristi sto vise mozes benefite prirodnog hormona rasta.
mišljenje, trening je prije podne, poslije prvog obroka. ići ujutro sa mastima pa uh rasporedit poslije treninga u 3 obroka ( ili 2 ako je manja količina) .. ili ići prije treninga uh pa poslije treninga još 2 obroka i ostatak dana masti. Znači ujutro masti ili uh prije treninga? iako ću se probat vjv sa obje stavke poigrati
Citat: radovicmiladin86 Jun 10, 2016, 12:05:17 posle podneMalo mlekaKoja visnjaMalo ananasaSve to i blender izmiksati i od gore koja visnja jagoda i malo prelivaVala brate posle ovoga i da je misomor islo bi ko podmazano...
BCAA 15 min pre treninga, a kafa? Pre ili posle toga?
A ja ipak ne vidim odgovor zamima me da li kafa pre, ili posle bcaa? a kazem bcaa 15 min pre treninga
Pitanje je KADA kafa, a tih 15 min koje si proitao su KONSTANTACIJA kada uzimam BCAA, PITANJE je bilo KADA kafa, tjst da li pre ili posle bcaa, i koliko vremenski?