jel ima neko iskustva sa kupovinom oraha preko kupujem prodajem ?
Citat: AcMilan91 April 10, 2016, 07:50:35 posle podnejel ima neko iskustva sa kupovinom oraha preko kupujem prodajem ?Au,pa ne mislis valjda orase sa neta narucivati..Imas sigurno u okolini,ako ne okolini u najblizem gradu,odes,prosetas pijacom i naci ces da prodaju orase po dosta povoljnijoj ceni nego po zdravim hranama.. Tako bar ja radim a verujem da nisam jedini
Citat: SlobodanS April 10, 2016, 08:04:35 posle podneCitat: AcMilan91 April 10, 2016, 07:50:35 posle podnejel ima neko iskustva sa kupovinom oraha preko kupujem prodajem ?Au,pa ne mislis valjda orase sa neta narucivati..Imas sigurno u okolini,ako ne okolini u najblizem gradu,odes,prosetas pijacom i naci ces da prodaju orase po dosta povoljnijoj ceni nego po zdravim hranama.. Tako bar ja radim a verujem da nisam jedini ubijaju na pijaci ovde na Zvezdari
Cao svima,izvinjavam se imam samo jedno pitanje ako mi je unos proteina po obroku 25g jel te proteine računam samo iz jaja, i tako to A ne iz ovsenih il ih računam i iz ovsenih int hleba pirinča itd
Na rotacijama možeš, ali na keto se nikad ne zna kolika količina hidrata nekoga može izbaciti iz ketoze tako da ti to niko ne može reći pouzdano. Problem je što zavisi i šta jedeš u toku dana, nakupi se i tu hidrata svuda u tragovima. Ja ne bih rizikovao.