Ja uzimam ujutru 250mg ujutru sa obrok i 250 mg uz obrok pred trening.Mozes slobodno da uzmes ujutru i da ne brines.
1.Da li proteine iz pirinca,krompira,ovsenih pahuljica,badema...racunam u konacan zbir tokom dnevnog unosa ili samo iz jaja,mesa,ribe? 2. Posto masti ne idu solo,kombinujem ih sa proteinima.I to uvece nekoliko sati pred spavanje valji li to?
1. Ni badem cak?2.Da li bi mogao da mi objasnis zasto? Msm verujem ja tb haha nego bih voleo da znam zasto.3.Da li su jaja dobar izvor masti? Izvini sto smaram
I jos jedno pitanje hahah.Koliko da idem proteina po obroku najvise? Posto sam cuo vise puta za ono kao 30g po obroku.Ne znam koliko je to tacno? Nekad idem posle tr whey + piletina 200g=70g.I da li je to uopste dobro?
Citat: PinkPanter Mart 16, 2016, 10:31:21 pre podneI jos jedno pitanje hahah.Koliko da idem proteina po obroku najvise? Posto sam cuo vise puta za ono kao 30g po obroku.Ne znam koliko je to tacno? Nekad idem posle tr whey + piletina 200g=70g.I da li je to uopste dobro? Ne zamaraj se bespotrebnim stvara druze.A to da moze da se svari najvise 30 gr proteina tokom jednog obroka jee...no coment..
Da li da na kuru testosterona krenem odmah po prestanku keto dijete, tj zadnja dva dana kada kada unosim manju kolicinu UH, ili sacekati malo, tojest prvo dizati kolicinu UH malo po malo, pa kad se vratim na stari unos onda da krenem sa kurom?
Zadnjih 4-5 dana prije početka ciklusa bi trebali da budu sa niskim unosom UH. Na danu kada radite punjenje trebali bi da započnete ciklus.