Citat: Bogdan99 Decembar 22, 2015, 06:54:08 posle podneOd sledece nedelje pravim pauzu od 2-3 nedelje od treninga, hocu da zadrzim trenutnu kilazu, koliko grama proteina i masti da drzim? I jel mi je bolje da rotiram uh ili da odredim svaki dan isto? I koliko bi to trebalo biti? sto rece scvleopusti si i uzivajnista se nece desiti,cak sta visekada se vratis treningu,mozes da ima samo bolje rezulatate,a u istoj opcijimozes da zaortiras uh i pojacas masti i to je to
Od sledece nedelje pravim pauzu od 2-3 nedelje od treninga, hocu da zadrzim trenutnu kilazu, koliko grama proteina i masti da drzim? I jel mi je bolje da rotiram uh ili da odredim svaki dan isto? I koliko bi to trebalo biti?
Ja ne bih isao preko 2g prote, masti 1-1,5g po kg i uh rotiraj.
Kus Kus kao zamena nekada za pirinac? Hvala
Ako mene pitas moze,ali ponekad.Ja izbegavam gluten, ali to sam samo ja, da ne palim vatru oko tog proteJina.
Pa ne volim nikome da namecem svoje misljenje, ja mislim da je gluten najbolji za izbegavanje.U sustini smo mu dali isti odgovor, zar ne?
Kad piti omega 3 , i koliko na dnevnom nivou ?
Citat: kapL0 Decembar 27, 2015, 10:56:05 posle podneKad piti omega 3 , i koliko na dnevnom nivou ? aposlutno nije bitno KADA (ako mislis pre ili posle obroka) a nivo se odredjuje prema dijetiLicno,na ket dijeti unosim do 15 kom
Citat: Pedja_Petrovic Decembar 28, 2015, 05:27:57 pre podneCitat: kapL0 Decembar 27, 2015, 10:56:05 posle podneKad piti omega 3 , i koliko na dnevnom nivou ? aposlutno nije bitno KADA (ako mislis pre ili posle obroka) a nivo se odredjuje prema dijetiLicno,na ket dijeti unosim do 15 kom Hvala Pedja . Nutritivna vrednost omega 3 po kapsuli ? Zna neko ?