Jedni kreatin koji sam ja na sebi osetio da me "radi" je EAS phosphagen, do duse tad sam imao 17-18 god i to mi je prvi kreatin koji sam uzeo, naduvao sam se kao da su me ose izujedale, navukao mi je vodurine boga oca, ali je bio prisutan i porast snage, posle toga probao jos 3-4 vrste u narednih nekoliko godina (jer njega nije bilo na trzistu, a valjda ga nema ni sad?) i nije me ni 1 tako "radio". Sad kad malo sagledam sve to, ipak ce biti da je to sve bilo vise u glavi nego sto je on zaista tu nesto radio. Po meni bolje je dati tih par hiljada na neki bcaa, glut i sl. ili belo meso Zaboravih da kazem da sam dobar deo toga sto sam od njega "dobio" kasnije ispiskio, a da ne govorim o mukama na "punjenju"...
Фаширано месо, тјестенина?
Blizi se kraj revers diet-a pa sam imao par pitanja.Naime,planirao sam da posle 15 nedelja treninga i dijete uzmem 4-5 dana pauze od treninga ili nastaviti trening ali tih par dana ici malo laganije?...Sto se tice ishrane,radio bih neke rotacije uh za cistu misicnu masu,ishrana bi bila cistaa(nema junka itd,itd)..Mozda sam postavio pitanje u pogresnoj temi ali msm da moze kratko da se odgovori.pozz...
Citat: Vojo.S Maj 21, 2015, 02:32:59 posle podneBlizi se kraj revers diet-a pa sam imao par pitanja.Naime,planirao sam da posle 15 nedelja treninga i dijete uzmem 4-5 dana pauze od treninga ili nastaviti trening ali tih par dana ici malo laganije?...Sto se tice ishrane,radio bih neke rotacije uh za cistu misicnu masu,ishrana bi bila cistaa(nema junka itd,itd)..Mozda sam postavio pitanje u pogresnoj temi ali msm da moze kratko da se odgovori.pozz...reverese a?mozes malo opisati taj reverse?
Citat: Vojo.S Maj 21, 2015, 02:32:59 posle podneBlizi se kraj revers diet-a pa sam imao par pitanja.Naime,planirao sam da posle 15 nedelja treninga i dijete uzmem 4-5 dana pauze od treninga ili nastaviti trening ali tih par dana ici malo laganije?...Sto se tice ishrane,radio bih neke rotacije uh za cistu misicnu masu,ishrana bi bila cistaa(nema junka itd,itd)..Mozda sam postavio pitanje u pogresnoj temi ali msm da moze kratko da se odgovori.pozz...Nastavis rotacije posle dijete, postepeno podizes hidrate iz sedmice u sedmice i nema da brines nista...
Citat: Pedja_Petrovic Maj 21, 2015, 03:34:57 posle podneCitat: Vojo.S Maj 21, 2015, 02:32:59 posle podneBlizi se kraj revers diet-a pa sam imao par pitanja.Naime,planirao sam da posle 15 nedelja treninga i dijete uzmem 4-5 dana pauze od treninga ili nastaviti trening ali tih par dana ici malo laganije?...Sto se tice ishrane,radio bih neke rotacije uh za cistu misicnu masu,ishrana bi bila cistaa(nema junka itd,itd)..Mozda sam postavio pitanje u pogresnoj temi ali msm da moze kratko da se odgovori.pozz...reverese a?mozes malo opisati taj reverse? Evo naucih i ja nesto novo Pedjoni...Tacnije ne postoji nikakav reverse ili nesto slicno vec da je termin novijeg datuma kako bi se ljudi fascinirali.Postupak izlaska postoji preko 50-ak godina i nije nikada imao neko posebno ime...Apsolutno moja greska,negde sam cuo ili procitao termin i usvojio ga ali dobro bitno da je nauceno nesto novo.pozz...
Citat: Vojo.S Maj 21, 2015, 05:03:00 posle podneCitat: Pedja_Petrovic Maj 21, 2015, 03:34:57 posle podneCitat: Vojo.S Maj 21, 2015, 02:32:59 posle podneBlizi se kraj revers diet-a pa sam imao par pitanja.Naime,planirao sam da posle 15 nedelja treninga i dijete uzmem 4-5 dana pauze od treninga ili nastaviti trening ali tih par dana ici malo laganije?...Sto se tice ishrane,radio bih neke rotacije uh za cistu misicnu masu,ishrana bi bila cistaa(nema junka itd,itd)..Mozda sam postavio pitanje u pogresnoj temi ali msm da moze kratko da se odgovori.pozz...reverese a?mozes malo opisati taj reverse? Evo naucih i ja nesto novo Pedjoni...Tacnije ne postoji nikakav reverse ili nesto slicno vec da je termin novijeg datuma kako bi se ljudi fascinirali.Postupak izlaska postoji preko 50-ak godina i nije nikada imao neko posebno ime...Apsolutno moja greska,negde sam cuo ili procitao termin i usvojio ga ali dobro bitno da je nauceno nesto novo.pozz...ma salim se bre....a dobro..net komunikacija je cesto pogresnanisam ni mislio da nemas pojma tacno o cemu govoris,vec volim da cujem taj termin-pa to je
Govedji but,nemasni, na keto,jel moze?Mozda glupo pitanje posto smatram da da, ali sam nasao neke tablice na netu koje pokazuju da govedji but na 100g ima 11g UH :O