svako ima svoje misljenje.
vec sam jednom napisao da je MISLJENJE kao GUZICA-svako je ima i svako misli da tudje VISE i DALJE smrdi
dakle
ovde niej rec o MISLJENJIMA jer da bi imao misljenje nije dovljno reci: to mi je rekao neko ko je dugo u svemu,vec se misljenja iznose na osnovu EMPRIZIMA i prakse i relevatnih rezulatat!!!
PRica: to me je uradilo do jaja-je smesna prica drugar iz razloga sto je vise nego ocigledno da pridajes enorman znacaj jednom preparatu kao sto je kreatin,a ovo nije MISLJNJE vec je CINJENICA da kreatin dymatize i kreatin amix su JEDNO TE ISTO i nemogu da budu nista drugo
Da ti pokusam pribliziti
Rekao si istu stvar kao da si napisao: uzeo sam kod Mileta u pekari kiflu i nije me zasitila,dok kod Baneta u pekari je DO JAJA!
Razlog zasto je kod Baneta bolja je verovatno taj sto ostatatk ortaka jede kod Baneta pa je samim tim i po defauoltu BOLJA
tI SI SA TIM KOJI SU CEO ZIVOT U OVOME
,trebao mali da popricas na temu:
Prosli put sam uzimao Dymatize 500g i odradio je ono sto sam tada ocekivao od njega.
dakle
neznam STA si ockuevao i sta si DOBIO osim sto si mogao da dobiejs par litara vode,i evenutalno uz dobru ishranu neki mali pmak u snazi i nista vise ,ali si trebao da ramzislis o npr reci ;RECEPTORI..a?
e sad..pitaj te svoje sto su u ovome jako dugo,sta su to recepotri i kada dolazi do zasicenja istih i zasto se to desava da kretin kao celijski vulmizator jednostavno ne reaguje tj celija ne reaguje an njega?
ako ti nato odgovore,onda sam siguran da ce ti i samom biti smesno ovo sto si napisa...