" i Voleo bih ako bi se cika pedja ukljucio sa konacnom presudom oko svega ovoga ili neko ko stvarno poznaje ovu materiju jer ipak tensa to sto pricas to je povrsno znanje oko UH koje jeste tacno ali s ene poklapa sa mojim pitanjem
evo me
pre treninga umesto pojesti ih odmah nakon treninga i imati duplo veci benefit nego pre,za izvor energije su se uvek UH koristili ne znam gde je nastao problem sad,hidarti se i jedu posle treninga ali u manjoj kolicini ,bitniji su pre treninga da se ispostuju
nigde veze
pitanje za tebe pa razmisli
to sto ti NE radis keto dijetu i neces raditi aposlutno je za ovu pricu irevantna stvar tj ni ti ni ja niti bilo ko
NAJVECA glupost koja postoji je nazdirati se sa UH pred trening,a pod izgovroom da je treba energija za trening..
to je izgovor i nista vise
Razmisli,a bez obzira sto ti necs raditi keto dijetu
,kako onda ljudi koji je rade?
Uh kao i MASTI jesu izvor energije,a ja kroz ovih 25 god bavljenja bih uvek i sigurno preproucio MASTI kao izvor energije,ali za to terba znati,biti spreman itd itd itd.
Udari inuslina mogu bili nemolosrdni,
da li je opasno to sto mi toliko udari u glavu ti UH do te mere da mi se prispava?"
JESTE-ne sada i posledice mozes da osetis samo te koje osecas,ali na drugorocno gledajuci....i nije bas normalno i realno da dete sa 20ak godina ima inuslinske shokove do granice kome (spavanje) jer to nije spavanje
A kada kazes da imas rezulatete-jbg..to onda opravdava sve i tu nema sta onda
ajde ,rokni nam koju fotku i podeli sa nama reuzlatate